Un petit altar recorda el jove de 14 anys al lloc on va morir divendres passat (EFE)

La investigació policial apunta que el menor mort a Getafe va consumir cocaïna voluntàriament

En un primer moment s'havien considerat els fets com un possible homicidi perquè es creia que li podien haver posat droga en una beguda

RedaccióActualitzat

Les investigacions policials sobre la mort d'un noi de 14 anys a Getafe, divendres passat, apunten com a principal hipòtesi que va consumir cocaïna de forma voluntària.

La Policia Nacional, encarregada d'aclarir els fets, no veu indicis que algú hagués subministrat la droga al noi sense el seu coneixement, tal com es va considerar en un primer moment.

Els agents se centren ara a trobar la persona que va vendre les substàncies estupefaents al grup de joves, segons informa l'agència EFE de fonts policials.

La policia continua entrevistant-se amb familiars i amics de la víctima i revisant les càmeres de seguretat de la zona on suposadament van consumir la cocaïna i on va morir el menor, a l'exterior de la parada de metro de Los Espartales, a la ciutat madrilenya de Getafe.

Els fets van passar a l'exterior d'una estació de metro de la ciutat madrilenya de Getafe (EFE)

A l'espera de conèixer els resultats de l'autòpsia i de l'informe toxicològic, que aportarà detalls sobre la substància que va consumir el noi i en quines quantitats, la investigació apunta que la droga que tenia el grup de joves seria cocaïna i no pas tusi o cocaïna rosa --una mescla de ketamina i èxtasis--, com es va pensar inicialment.

Per tant, i a l'espera que puguin sorgir noves proves, es descarta de moment que es tractés d'un homicidi.

Divendres passat, cap a les 11 de la nit, el menor estava amb un grup d'amics i va perdre el coneixement. El jove va patir una aturada cardiorespiratòria. Els equips d'emergències, tot i practicar-li maniobres de reanimació, només van poder confirmar-ne la mort.

 

ARXIVAT A:
PolicialMenorsDroguesPolicia Nacional
Anar al contingut