El menor va patir una aturada cardiorespiratòria, segons ha informat el SUMMA 112 (Europa Press)
Getafe

Mor un menor en beure's una beguda energètica on li haurien posat 2 grams de cocaïna rosa

La policia investiga els fets com un homicidi després de la denúncia dels pares de la víctima, un noi de 14 anys

RedaccióActualitzat

Un jove de 14 anys ha mort per intoxicació a Getafe, a la Comunitat de Madrid, després de beure's una llauna de Red Bull en què uns altres nois haurien posat, d'amagat, uns dos grams de cocaïna rosa.

Aquesta droga, també coneguda com a tusi, nexus, 2CB o pantera rosa, és una barreja de diverses substàncies, entre les quals hi ha la ketamina, l'èxtasi o l'MDMA.

Els fets van passar cap a les 11 de la nit de divendres al voltant de l'estació de metro de Los Espardales de Getafe. El noi i dos amics seus haurien quedat amb uns altres joves que havien conegut a través d'Instagram. Aquests li haurien posat dos grams de tusi en una llauna sense que ni el menor ni els seus amics se n'adonessin.

Després d'això, els desconeguts van marxar en metro i van penjar un vídeo a les xarxes presumint del seu repte i rient-se del menor. El vídeo ja ha estat esborrat.

Al cap de pocs minuts, el jove es va desplomar per la intoxicació mortal que li va provocar la ingesta de la droga. Fonts del Summa 112 han confirmat que el noi va patir una aturada cardiorespiratòria sense que el poguessin reanimar. 

Segons ha informat Europa Press, que cita fonts policials, fonts de l'entorn de la víctima i fonts d'Emergències de la Comunitat de Madrid, els pares del noi mort ja han posat una denúncia davant la Policia Nacional, que està investigant els fets com a delicte d'homicidi.

El jove ha estat enterrat aquest diumenge i el cas es posarà en mans de la Fiscalia de Menors, que prendrà declaració a les persones involucrades un cop siguin identificades.

 

ARXIVAT A:
PolicialDrogues
Anar al contingut