Estelades a la final de Copa (ACN)
Estelades a la final de Copa (ACN)
Madrid

La fiscal general de l'Estat diu ara que l'estelada és partidista però que no incita a l'odi

La setmana passada, la fiscalia es va sumar a la decisió de prohibir les estelades dins de l'estadi durant la final de Copa

RedaccióActualitzat

La fiscal general de l'Estat ha assenyalat aquest dimecres que les estelades "no inciten a l'odi" i que, segons ella, "és una ensenya partidista i res més". Consuelo Madrigal ho ha dit en una compareixença informativa sobre la Llei d'Enjudiciament Criminal, després que li hagin preguntat sobre la decisió de la delegació del govern a Madrid de prohibir les estelades a la final de Copa, una decisió que tot seguit va anul·lar un jutjat.

"No crec que les estelades incitin a l'odi, a la xenofòbia o al racisme", ha indicat ara Madrigal, que ha comentat que coincideix amb la sentència que va dictar el Tribunal Suprem sobre la presència d'aquestes banderes en llocs públics. Recordem que la setmana passada la fiscalia es va sumar a la decisió de prohibir les estelades dins de l'estadi Vicente Calderón durant la final de Copa de futbol entre el Barça i el Sevilla. Per cert, que el ministre de l'Interior no compareixerà finalment al Congrés dels Diputats per parlar sobre la polèmica i la decisió de la delegada del govern espanyol a Madrid.

Anar al contingut