València

La Campus Party tanca les portes a València amb quasi 9.000 participants

S'ha acabat la festa. La Campus Party ha tancat les portes després d'una setmana plena d'experiències reals i virtuals. Prop de 9.000 persones s'han reunit al Recinte Firal de València en el que suposa la participació més multitudinària en els seus onze anys d'història. Els assistents han pogut gaudir de més de 250 activitats diferents i de 300 hores de formació. La Campus Party segueix internacionalitzant-se i, després d'haver passat per Colòmbia i el Brasil, la propera parada serà a El Salvador entre el 28 d'octubre i el 9 de novembre d'aquest mateix any.

Actualitzat
La Campus Party ha fet un any més les delícies dels aficionats a internet i les noves tecnologies. Tot i que només hi havia espai per a 6.000 ordinadors, fins a 8.973 persones s'han acostat a una nova edició de la trobada d'oci electrònic.

La trobada, que va començar el 1997 i creix cada any, ha tingut en aquesta ocasió una important presència a la xarxa a través de la web oficial, del blog i del seu propi canal de YouTube, que ha copat les primeres posicions del rànquing dels més vistos a Espanya.

Enguany s'ha apostat per la internacionalització i les activitats. L'oferta ha pujat fins a 250 actes i conferències, amb la presència d'experts i assistents arribats d'arreu del món. Entre els ponents han destacat el científic britànic Tim Berners-Lee, l'astronauta francès Jean-François Clervoy, i el blogger Mary Holder. A més, un dels principals pols de creació de continguts han estat, com a internet, els mateixos usuaris: fotos, textos, vídeos i fins i tot programes generats pels assistents.

La Campus Party també ha servit per donar una mirada al que vindrà. Al Campus Futur, s'han fet demostracions dels "gadgets" i robots més sorprenents amb què es pot interactuar.

Propera parada, El Salvador

Els organitzadors han anunciat que la Campus Party es traslladarà del 28 d'octubre al 9 de novembre a El Salvador. Allà, juntament amb Telefónica, reunirà els principals capdavanters i talents de la xarxa a Iberoamèrica.

Durant cinc dies, participants arribats de 22 països de tota Iberoamèrica compartiran innovació i visió de futur en astronomia, robòtica, innovació, oci digital i educació.
Anar al contingut