Julieta ha cantat Lokura en català a la Gallery Sessions, aquest dimecres a Barcelona (Music Bus/Nil Ventura)

Julieta porta el català per primer cop a la Gallery Sessions amb "Lokura"

Julieta acaba la seva gira a la sala Apolo de Barcelona amb totes les entrades venudes en menys de 24 hores

RedaccióActualitzat

Després del concert a la Scala de Londres amb The Tyets, ara la cantant Julieta és la primera artista que participa a la Gallery Sessions amb una actuació en català. Aquest dimecres, a les 9 del vespre, ha fet la seva actuació a l'aparador blanc estrenant la cançó Lokura.

Amb aquesta actuació, Julieta es llança a un altre trampolí de projecció internacional amb una cançó en català. Aquest format de píndoles musicals, de gran difusió a les xarxes socials, revela Julieta com una de les artistes que més èxit té ara mateix en el panorama de la musica a Catalunya i arreu.

Julieta ha interpretat "Lokura", una cançó nova que ha fet amb Grauu, productor de Soto Asa i altres figures de la música urbana. Julieta ha omplert l'escenari de 4 m² blanc i despullat "amb un imaginari màgic i somiador, sota l'estilisme de Jaume Miró i el maquillatge de Mariona Botella".

Gallery Sessions, un aparador al món

En menys de 24 hores ja supera les 14.000 visualitzacions a YouTube i continua pujant. Per aquest canal audiovisual hi han passat Young Miko, Judeline, Maria Becerra, Morad, Rigoberta Bandini i altres estrelles del panorama musical actual, i Julieta ha estat la primera a fer-ho en català.

Rita Payés i Pol Batlle han cantat en català al Colors Studio --una altra plataforma de format similar a Berlín--, i ara ho fa Julieta al Gallery Sessions de Barcelona.

L'artista es defineix amb el lema "I'm the catalan dream" ("Soc el somni català") i, juntament amb The Tyets, són testimonis que les noves tendències musicals poden exportar-se al món també en català.

Julieta omple l'aparador de 4?m² blanc i despullat de la Gallery Sessions (Music Bus/Nil Ventura)

Per reblar el clau, Julieta acaba la seva gira a la Sala Apolo, aquest dijous al vespre. Un concert del qual n'ha venut totes les entrades en menys de 24 hores.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut