Futbol

Juan Carlos Unzué, entrenador de porters del Barça, nou entrenador del Numància

El que ha estat fins aquesta temporada entrenador de porters al FC Barcelona, Juan Carlos Unzué, acaba de convertir-se en el nou entrenador del Numància, conjunt que la temporada que ve tornarà a jugar a Segona Divisió, ha informat avui l'entitat catalana. El tècnic barcelonista ha complert aquest any la seva novena temporada a l'equip blaugrana per iniciar una nova aventura com a primer tècnic d'un equip professional.

Actualitzat
"Dono les gràcies al president, Joan Laporta, perquè ha confiat en mi des del primer dia i a Txiki Begiristain (secretari tècnic) perquè va ser qui va avalar el meu fitxatge", ha assenyalat el ja nou tècnic del Numància al canal de televisió del Barça.

Unzué ha estat l'encarregat de polir i millorar les prestacions del porter titular del Barcelona, Víctor Valdés, que participa en la selecció espanyola després d'un nou gran any en què ha tornat a ser el porter menys golejat.

El nou tècnic de l'equip castellà s'ha mostrat il·lusionat amb el seu repte com a màxim responsable d'un equip professional. "No m'avalen els resultats com a entrenador. Estic tan il·lusionat com el primer dia que vaig treballar a Barcelona", ha comentat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut