Detingudes dues treballadores d'una guarderia privada de Pozuelo de Alarcón
Detingudes dues treballadores d'una guarderia privada de Pozuelo de Alarcón (Europa Press/Ricardo Rubio)
Pozuelo de Alarcón

Investiguen per maltractaments dues treballadores d'una llar d'infants de Pozuelo

Una treballadora en pràctiques del centre va gravar vídeos d'amagat on, segons fonts policials, es veuen maltractaments a menors

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut dues treballadores d'una guarderia privada de Pozuelo de Alarcón, a Madrid, per insultar i maltractar els nens que cuidaven.

Una de les treballadores, que fa molt temps que exerceix al centre infantil Pecas, situat a l'avinguda Juan Pablo II, seria la presumpta autora dels fets, mentre que l'altra, més jove, seria la seva còmplice.

La investigació va començar arran de la denúncia d'una treballadora en pràctiques del centre, que va gravar vídeos d'amagat i els va presentar a les autoritats. En les imatges es veuen insults i maltractaments a menors, segons fonts policials.

Els investigadors, que ja han demanat gravacions de les càmeres de seguretat al centre, s'han posat en contacte amb els pares, que han confirmat que desconeixien el que passava.

Futbolistes com Álvaro Morata, Antoine Griezmann, Saúl o Mario Hermoso, a banda de cantats i empresaris que viuen en urbanitzacions de la zona, porten els seus fills en aquest centre.

La policia continua treballant per determinar quan van començar els maltractaments i si pot haver-hi més persones implicades.
 

Suspeses de feina i sou

El jutjat número 3 de Pozuelo, que porta el cas, ha imposat a la suposada autora dels fets una ordre d'allunyament de 500 metres sobre aquests nens i li ha prohibit participar en esdeveniments esportius, docents i laborals en què hi hagi menors. A l'altra dona, la suposada còmplice, no li ha imposat mesures.

La Conselleria d'Educació de la Comunitat de Madrid ha assenyalat que enviarà al centre la Inspecció Educativa perquè obri un expedient per esbrinar què ha passat i determinar les mesures que s'hagin de prendre.

La direcció del centre, per la seva banda, ha informat que ha suspès de feina i sou les dues treballadores detingudes.

ARXIVAT A:
Comunitat de Madrid
Anar al contingut