Marta Rovira
Les defensa de Marta Rovira és una de les que ha presentat l'escrit al Suprem

Investigats en el cas Tsunami en demanen l'arxivament perquè es va prorrogar fora de termini

Marta Rovira, Josep Lluís Alay i altres defenses qüestionen la validesa de la investigació perquè consideren que es va prorrogar fora de termini

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto48

Roger Rovira

Periodista de la secció de Societat de TV3 especialitzat en tribunals

@RogRovi

Les defenses de Marta Rovira, Marta Molina, Oriol Soler, Oleguer Serra i Xavier Vendrell, implicats en la causa de Tsunami, demanen al Tribunal Suprem que s'arxivi la causa

En un escrit, fan saber al tribunal que la investigació del jutge de l'Audiència Nacional Manuel García-Castellón va ser prorrogada un dia més tard del previst

Per això, consideren que totes les diligències fetes en el cas amb posterioritat a la data de 29 de juliol del 2021 són invàlides, segons la mateixa jurisprudència del Tribunal Suprem. 

Un fet que, segons les defenses, deixaria sense efecte la imputació de diversos implicats al cas, entre els quals hi ha els dos aforats, el president Puigdemont i el diputat Ruben Wagensberg. I, per tant, el Suprem no seria competent per quedar-se el cas.

En l'escrit presentat aquest dimecres davant del Tribunal Suprem, els advocats Gonzalo Boye, Benet Salellas, Iñigo Iruin, Marina Roig i Jos Prado consideren imprescindible posar en coneixement del tribunal aquesta qüestió d'ordre processal "rellevant que afecta directament drets fonamentals dels investigats". 

Uns fets que diuen que no consten ni en els arguments del jutge Castellón quan va demanar al Suprem que assumís el cas, ni tampoc en el recent informe de la Fiscalia. 

Aquest moviment conjunt dels implicats en el cas Tsunami quan encara s'està pendent de si el Tribunal Suprem decideix quedar-se la causa de Tsunami --com ha demanat García-Castellón--i si s'investiga per terrorisme o desordres públics agreujats.

ARXIVAT A:
Marta RoviraTsunami Democràtic
Anar al contingut