La nau on s'emmagatzemaven els pernils no estava registrada ni tenia les condicions higiènico-sanitàries mínimes (EFE/Guàrdia Civil)

Intervenen una tona de pernils en mal estat a Sevilla que estaven preparats per vendre

L'empresa, que emmagatzemava els pernils en una nau no registrada que no complia les condicions sanitàries mínimes, s'enfronta a diversos expedients en matèria de sanitat i consum

Redacció/Agències

La Guàrdia Civil ha decomissat a prop de Sevilla gairebé una tona de pernils en mal estat que estaven preparats per comercialitzar-los, emmagatzemats en una nau industrial no registrada per part de les autoritats sanitàries.

Segons fonts d'aquest cos policial, la intervenció es va iniciar fa dues setmanes en el marc de la vigilància que s'acostuma a fer just abans de Nadal per garantir la seguretat dels productes alimentaris.

Els agents del Seprona (Servei de Protecció de la Natura) van localitzar una nau annexa a una empresa dedicada a la venda de pernils, que estava destinada a l'emmagatzematge.

Però la nau --situada a la comarca sevillana de Los Alcores-- ni constava a cap registre ni reunia les condicions higienicosanitàries mínimes per garantir una seguretat alimentària als consumidors finals.


La inspecció es va allargar tres dies a causa de la gran quantitat de productes que van trobar els agents, que a més van descobrir una màquina talladora amb restes d'aliments que tampoc complia les garanties higièniques.

En total s'han confiscat 970,8 quilos de pernils que han estat declarats insegurs per al consum.

L'empresa s'enfronta a diversos expedients sancionadors en matèria de sanitat i consum que suposen fortes sancions econòmiques, mentre la Guàrdia Civil continua amb la investigació i no es descarten futures actuacions.

 

ARXIVAT A:
PolicialGuàrdia CivilAndalusia
Anar al contingut