Entrada del 4YFN en l'edició del 2019 (ACN/Aina Martí)

Impulsen un saló d'emprenedoria alternatiu al 4YFN pels dies del Mobile

La meitat dels inversors internacionals que havien de venir ja haurien confirmat l'assistència a la trobada de "start-ups"

RedaccióActualitzat

La cancel·lació del Mobile frustra les esperances d'empreses digitals i tecnològiques catalanes que esperaven poder fer contactes al Four Years From Now (4YFN), el saló de "start-ups" que s'havia de fer en el marc del Mobile. Per evitar-ho, un grup d'aquestes empreses han proposat tirar endavant un saló d'emprenedoria en els dies que s'havia de celebrar Mobile.

La Barcelona Tech City, que representa 700 empreses del sector digital i tecnològic barceloní, volen aprofitar el moment per captar inversors.  L'Ajuntament de Barcelona, que es reunirà amb els empresaris, veu amb bons ulls que s'organitzi aquest congrés alternatiu després de la suspensió de la fira.

L'objectiu dels emprenedors és que la cita es faci els mateixos dies que estava previst el Mobile, del 24 al 27 de febrer, i segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, la meitat dels inversors internacionals que havien de venir ja han confirmat que hi assistiran.

L'objectiu és que sigui un "punt de trobada" entre les "start-ups" i els principals fons "europeus i espanyols". D'aquesta manera, l'ecosistema tecnològic de Barcelona podria mantenir les reunions i trobades amb inversors que s'havien de fer al Four Years From Now i que són clau per al seu futur.

Ho ha explicat un dels impulsors del projecte, l'emprenedor i vicepresident de Barcelona Tech City, Carlos Blanco.

"Comptem amb el suport de les principals 'start-ups' de Barcelona, dels principals fons de la ciutat, de l'Ajuntament, de la Generalitat, de les escoles de negocis... Per tant, volem que sigui un gran esdeveniment del món de les empreses 'start-up', i és que, al final, incideix més directament en la ciutat el Four Years From Now que no pas el Mobile."


Des del seu compte de Twitter, Barcelona Tech City assegura que no seria un Mobile, ni un 4YFN, però sí un esdeveniment que doni força a les "start-ups":
ARXIVAT A:
Mobile World Congress
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut