Huawei obrirà una gran botiga a Barcelona, al costat de la d'Apple

Serà el primer gran establiment del gegant xinès a Catalunya i s'obrirà abans de finals d'any

Actualitzat

Huawei obrirà abans de Cap d'Any una "megastore" a la plaça Catalunya de Barcelona, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. La multinacional xinesa segueix la seva expansió després d'obrir la primera botiga física a Madrid aquest estiu.  

La botiga a Barcelona, just al costat de la d'Apple, serà el primer gran establiment de Huawei a Catalunya. Tindrà 800 m2 dividits en dues plantes, segons ens ha confirmat la directora de Relacions Institucionals de la multinacional a Espanya, María Luisa Melo:

"Tenim previst al llarg d'aquests mesos, abans de finals d'any, també fer una inauguració d'una altra botiga, en concret dins de Catalunya, a Barcelona, efectivament."

La botiga serà una zona d'exposició i venda de les 3 àrees de negoci de la companyia: mòbils, tauletes i portàtils. Ara, Huawei té un miler de treballadors a tot l'Estat, una vintena a Catalunya.

 

 

Veto de Trump

La companyia xinesa viu pendent de la moratòria que el president Trump els ha posat fins al novembre per incloure'ls al llistat d'empreses que no podran comercialitzar amb els Estats Units per motius de seguretat.

La companyia veu una intencionalitat política en tot aquest conflicte i assegura que l'empresa ja ha posat en marxa un pla de contingència per no dependre dels components nord-americans. I tot i que el fundador de Huawei els ha demanat un esforç per superar la situació que ell ha qualificat de "vida o mort", Melo assegura que els treballadors no temen canvis importants...

"Aquesta és una situació entre dues gran potències en la qual hi ha motius polítics que no estan en el control d'una empresa com nosaltres. Per tant, no hi ha hagut canvis substancials ni hem tingut cap tipus de directriu de forma extraordinària."

Per aquesta directiva de Huawei, una mostra de la solidesa de l'empresa és que en els primers sis mesos del 2019 els ingressos a l'Estat han crescut un 20% respecte a l'anterior.

 

 

ARXIVAT A:
HuaweiTecnologiaEconomia de butxaca
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut