Madrid

Homs, disposat a comparèixer voluntàriament al TSJC pel 9-N

El portaveu de DL al Congrés ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que tot el que es va fer el 9-N va ser legal

RedaccióActualitzat

El portaveu de Democràcia i Llibertat al Congrés, Francesc Homs, està disposat a comparèixer voluntàriament al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, tal com li ha ofert el tribunal que porta la causa de la consulta del 9-N. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Homs ha explicat que no ha rebut cap notificació oficial del jutge i que tot el que sap és a través de la premsa, però ha assegurat que el 9-N tot es va fer bé i que no té problema a defensar-ho on calgui.

"No tinc res a amagar, i aprofitaré qualsevol oportunitat que tingui per declarar en la circumstància que sigui. Tot el que vam fer el 9-N era perfectament legal i responia al mandat del poble de Catalunya a través del Parlament."

El jutge Joan Manuel Abril demanarà a Homs que testifiqui voluntàriament després que la fiscalia va demanar que se l'inclogués a la causa oberta per l'organització de la consulta del 9-N, on també estan investigats l'expresident de la Generalitat Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera d'Educació Irene Rigau.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut