Barcelona

Homs deixa la porta oberta a una futura integració al grup d'ERC al Congrés, però diu que cal meditar bé la decisió

El portaveu del Partit Demòcrata Català al Congrés diu que cal meditar bé la decisió

RedaccióActualitzat

El portaveu del Partit Demòcrata Català al Congrés, Francesc Homs, ha deixat la porta oberta a una futura integració al grup d'Esquerra Republicana a la cambra baixa per tenir més presència, l'endemà de quedar-se sense grup. Homs ha destacat, però, que s'ha de meditar bé la decisió.

"Encara s'ha de parlar si és que realment arrenca aquesta legislatura. Al final hem de fer les coses que siguin el més rendibles per a tots plegats en termes polítics, en termes de capacitat d'incidència. Evidentment comparteixo moltes coses amb el grup d'Esquerra, en parlem contínuament. Ho vam fer en l'anterior legislatura."

Francesc Homs ha criticat també Ciutadans, que amb el seu vot en contra va forçar que el Partit Demòcrata es quedés sense grup, després que la resta de formacions s'abstinguessin. Homs ha criticat l'actitud del líder de Ciutadans, Albert Rivera, que va celebrar aquest fet.

"El primer que diu Albert Rivera és aquesta barbaritat que el Mas no es fiqui 3 milons d'euros a la butxaca, que no vol sentir més un grup independentista al Congrés. A mi em sentirà igualment. El que passa és que em sentirà uns minuts menys, però em sentirà  i em sentirà de manera molt clara i diàfana. Això no s'ho estalviarà. Per tant, ja es veu que tot això té una càrrega de tombar o perdre. De no tolerar el que fem a Catalunya."

Homs ha vaticinat també que hi haurà unes terceres eleccions perquè considera que ni Mariano Rajoy ni cap altre hipotètic candidat del PP obtindrà suports suficients.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut