La vicepresidenta del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, i el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, durant la roda de premsa posterior al Con…
Montoro espera que la difusió de la llista obligui els morosos a saldar els seus deutes. (Foto: EFE)
Madrid

Hisenda difondrà la "llista de morosos"

RedaccióActualitzat

El govern espanyol farà pública la "llista de morosos" amb Hisenda en compliment d'un dels compromisos assumits pel mateix executiu a l'inici de la legislatura, ha anunciat el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, en la roda de premsa després del Consell de Ministres. El ministre considera que ara és el moment de materialitzar aquest compromís, malgrat que no ha precisat quan es difondrà. Per fer-ho caldrà modificar la llei.

Saber qui està pendent de pagament s'espera que tingui l'efecte en els deutors de posar-se al dia, una reacció que segons Montoro permetrà "enfortir la relació amb el contribuent i el finançament dels serveis públics".

Aquesta llista de morosos és "un element addicional" a la informació pública ja existent en els casos en els quals hi ha un procediment judicial, i la seva difusió es farà "sense menyscabar els drets dels contribuents", ha assegurat.

Anar al contingut