Joan Herrera d'ICV.
Joan Herrera d'ICV.
Barcelona

Herrera retreu als socialistes que avalin un projecte com BCN World

Herrera ha estat crític amb CiU i PSC davant un possible anunci d'acord per desencallar el complex turístic BCN World. En roda de premsa, el colíder d'Iniciativa acusa els dos partits de "tocar de mort" la "marca Catalunya', la "marca Barcelona" i també el Camp de Tarragona. Segons ell, el model turístic català sortiria molt perjudicat si BCN World tira endavant.

RedaccióActualitzat

Joan Herrera, d'ICV, ha participat al llarg d'aquest mes en unes jornades per explicar les conseqüències de la reforma de la llei de l'avortament que està impulsant el ministre Gallardón. En l'acte de cloenda, Herrera ha estat crític amb CiU i PSC davant un possible anunci d'acord per desencallar el complex turístic BCN World.

En roda de premsa, el colíder d'Iniciativa acusa els dos partits de "tocar de mort" la "marca Catalunya", la "marca Barcelona" i també el Camp de Tarragona. Segons ell, el model turístic català sortiria molt perjudicat si BCN World tira endavant.

Herrera ha carregat sobretot contra els socialistes catalans, perquè ha dit que no estan a l'alçada per "defensar el dret a decidir", però en canvi avalen les "pitjors polítiques" del govern encapçalat per Artur Mas, amb modificacions en els plans urbanístics i en la rebaixa d'impostos relacionat amb el joc que passarien del 55% al 10%.

També ha denunciat la intenció de requalificar tots els terrenys que estan previstos en el projecte d'un sol cop, en lloc de fer-ho per parcel·les com es va fer en el cas de Port Aventura. El canvi de normativa, segons a dit, convertirà el camp de Tarragona en una zona on germinaran les pràctiques especulatives.

També ha afegit que aquests remeis no treuen un país de la crisi. Aquestes solucions ha declarat que "són pa per avui i fam per demà". Herrera ha declarat també que en grans centres recreatius s'hi instal·len màfies que volen blanquejar capital.
Anar al contingut