Lanzarote

Haidar ja té problemes per ingerir líquids després d'un mes de vaga de fam a Lanzarote

El portaveu de la plataforma que dóna suport a Aminatu Haidar, Fernando Peraíta, ha explicat que l'activista saharaui ja comença a tenir problemes per ingerir líquids després d'un mes de vaga de fam a l'aeroport de Lanzarote perquè el Marroc li nega l'entrada. Peraíta ha comentat que a Haidar li costa empassar-se l'aigua i sucre que pren contínuament, que és l'únic aliment que ingereix. D'altra banda, la plataforma ha instat el govern espanyol a aprofitar la moció aprovada al Congrés perquè pressioni el Marroc. Zapatero ha assegurat que el govern espanyol resoldrà la situació de Haidar.

Actualitzat
El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha dit davant del Congrés que espera que la situació d'Aminatu Haidar es "resolgui ràpidament" i que després el seu govern oferirà les explicacions que se li demanin.

Zapatero ha explicat que el seu executiu "ha treballat i treballa cada hora i cada minut" per resoldre el cas de l'activista saharaui i espera que la situació "es resolgui i la resoldrem el més aviat possible".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut