FUTBOL

Guti podria ser destituït de l'Almeria per sortir de festa amb els seus jugadors

Segons Fondo Segunda, Guti va estar de festa en un conegut local d'Almeria i ho va fer amb alguns membres de la seva plantilla

Actualitzat

José María Gutiérrez, "Guti", va ser caçat en una discoteca d'Almeria amb els seus jugadors, segons apunta el portal especialitzat en la segona divisió Fondo Segunda. Guti podria tenir les hores comptades com a entrenador de l'Almeria. Als mals resultats que està recollint en les últimes jornades l'equip andalús, s'hi afegeixen aquests rumors de festes nocturnes i la visita, ahir, del president del club, Turki al-Sheikh, a la plantilla per mostrar el seu malestar  perquè l'entrenador hagi tancat una discoteca amb els seus jugadors.

Segons el mateix mitjà, Guti va estar de festa en un conegut local d'Almeria i ho va fer amb alguns membres de la seva plantilla. Un fet que el condemnaria com a tècnic del club andalús i que el deixaria sentenciat. Per això, en l'entrenament d'aquest divendres, després de la visita del propietari del club, ha intentat demostrar tranquil·litat abans de jugar contra l'Osca.

 

L'Almeria de Guti portava fins fa poc una ratxa immaculada a la Lliga SmartBank, com a segon classificat, i fins i tot va arribar a ser líder. Però després de sumar 1 punt dels últims 9 van començar a canviar els aires a l'equip andalús.

Aquesta situació esportiva i aquesta notícia sobre la sortida nocturna situen Guti al llindar de l'acomiadament. Ara serà el torn del xeic Turki al-Sheikh, que haurà de decidir el seu futur a la banqueta.

 

 

Enrere queda l'arribada triomfal de l'exmadridista i la seva dona a l'aeroport d'Almeria a primers de novembre. Batejats com els Beckham, el seu desembarcament a la ciutat andalusa va provocar una gran expectació mediàtica. Guti va arribar amb un contracte de mig milió d'euros nets fins al final de la temporada sota el braç, amb una important prima en cas d'aconseguir l'ascens.

No obstant això, aquesta idíl·lica situació ha donat pas al clima tens que es respira a Almeria després dels últims resultats i, especialment, la derrota davant el cuer, el Racing, qualificada de ridícula pels periodistes que segueixen el club. La presumpta festa no fa més que empitjorar el panorama i recordar la fama d'amant de la festa de Guti, conreada amb els seus escàndols a Madrid, que han arribat fins a Turquia.

Anar al contingut