El jutjat madrileny investiga les presumptes irregularitats en l'etapa de Rubiales a la federació (Europa Press/Álex Zea)

Gerard Piqué, imputat per les comissions de la Supercopa a l'Aràbia Saudita

La jutgessa de Majadahonda veu un possible delicte en la comissió que Piqué va cobrar pel trasllat de la celebració de la competició

Redacció/AgènciesActualitzat

Un jutjat madrileny ha imputat Gerard Piqué després de veure indicis de delicte en la comissió que va cobrar pel trasllat de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita.

L'exjugador del Barça i empresari forma part de la llista de noves imputacions que ha acordat la jutge de Majadahonda que investiga les presumptes irregularitats comeses a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) durant la gestió de Luis Rubiales.

En el marc de la causa, la magistrada ja ha interrogat Rubiales, el principal investigat en la causa, per la seva gestió entre el 2018 i el 2023, amb el focus posat en el trasllat de la Supercopa i en el presumpte desviament de fons i irregularitats associades a contractes.

Aquell dia, Rubiales va negar les irregularitats que li atribueix la Fiscalia Anticorrupció en el procediment que se segueix en contra per presumptes delictes de corrupció en els negocis i administració deslleial.

Després de prendre-li declaració, la titular del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Majadahonda va acordar que l'expresident de la federació ha de comparèixer una vegada al mes al jutjat i ha de demanar permís per viatjar a l'estranger.

La seva declaració es va sumar a la de tres imputats més: Rocha --que al principi va comparèixer com a testimoni--; Tomás González Cueto, exassessor jurídic extern a l'RFEF en l'època de Rubiales, i Ángel González Segura, relacionat amb l'empresa que va fer obres a l'estadi de La Cartuja de Sevilla.

A més de Piqué, en la providència d'aquest dijous, la magistrada Delia Rodrigo també atribueix la condició d'investigats a la mercantil Gruconsa; l'advocat Tomás González Cueto; l'amic de Rubiales Francisco Javier Martín Alcaide, Nene; la dona de Nene, Purificación Rufino Domínguez, i l'antic responsable dels serveis jurídics de l'RFEF, Pedro González Segura.

ARXIVAT A:
JudicialGerard PiquéLuis Rubiales
Anar al contingut