Ribéry ha quedat per davant de Messi i Cristiano Ronaldo. (Foto: EFE)
Futbol

Franck Ribéry és escollit millor jugador, davant de Messi i Ronaldo, a la gala de la UEFA

Franck Ribéry és el millor jugador de la temporada passada, segons s'ha decidit a la gala de la UEFA, després de sortejar-se els grups de la Lliga de Campions. L'estrella del Bayern de Munic va fer el triplet amb l'equip alemany la campanya passada, amb Champions, Lliga i Copa. Així, Ribéry ha rebut el guardó davant de Leo Messi i Cristiano Ronaldo. El portuguès no ha assistit a la gala.

Actualitzat
Franck Ribéry és el millor jugador de la temporada passada, segons s'ha decidit a la gala de la UEFA, després de sortejar-se els grups de la Lliga de Campions. Ho escullen 53 periodistes presents a la gala, que representen 53 federacions UEFA. Ribéry, l'estrella del Bayern de Munich, va a aconseguir el triplet amb l'equip alemany la campanya passada, amb Champions, Lliga i Copa. Així, Ribéry ha rebut el guardó per davant de Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

Leo Messi ha obtingut 13 vots en la votació de millor jugador europeu de la temporada 2012-2013, Cristiano Ronaldo 3 vots i Ribéry, 36.

Leo Messi ha assistit a la gala havent fet una altra gran temporada amb el títol de lliga i 46 gols en aquesta competició, a més d'una Pilota d'Or i el fet de superar el record de gols en un any natural de Gerd Müller .

Cristiano Ronaldo, que no ha anat a la gala al·legant que havia de ser a la Corunya pel Teresa Herrera, es trobava en una situació similar a la dels últims dos anys, en els que també ha estat nominat però no era el clar favorit per guanyar el premi. El fet d'haver estat el màxim golejador de la Lliga de Campions de l'any passat amb 14 gols li donava opcions.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut