ACN/Oriol Bosch

El vent fa diversos ferits lleus per la caiguda d'arbres, ferros i fustes

Al Port de Tarragona hi ha hagut un incendi de biomassa, que s'havia de carregar a un vaixell

Actualitzat

Una dona ha estat la primera ferida d'aquest divendres a causa de les ratxes de vent, en caure-li a sobre un arbre a la plaça de l'Escorxador de Lleida. La dona ha estat traslladada pel SEM a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida amb ferides de poca gravetat.

Protecció Civil va activar dijous en fase d'alerta el pla d'emergències Ventcat per les fortes ventades, amb ratxes que han superat els cent quilòmetres per hora.

 

Hi ha hagut més ferits lleus durant la jornada, per la caiguda de diversos elements, segons ha informat el Servei d'Emergències de la Generalitat. El telèfon 112 ha rebut 450 trucades fins a les 20h, sobretot al Baix Llobregat, al Barcelonès i al Tarragonès. I els Bombers han fet més de 300 sortides per incidents lleus. .

 

Al Port de Tarragona hi ha hagut un incendi entre el moll d'Aragó i Navarra, on ha cremat un munt de biomassa que s'havia de carregar a un vaixell, per una combustió espontània atiada pel vent. Dos remulcadors han participat a les tasques d'extinció, a més de tres dotacions de bombers del Parc Químic del Port de Tarragona i una vintena del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

ARXIVAT A:
Meteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut