Estrena de <b>SINGULARITATS D'UNA NOIA ROSSA</b>

Aquesta setmana s'estrena als cinemes el drama romàntic <b>SINGULARITATS D'UNA NOIA ROSSA</b>, basat en un relat d'Eça de Queirós i que el veterà director portuguès Manoel de Oliveira va rodar quan complia els cent anys.
Estrena de SINGULARITATS D'UNA NOIA ROSSA

Estrena de SINGULARITATS D'UNA NOIA ROSSA

Aquesta setmana s'estrena als cinemes el drama romàntic SINGULARITATS D'UNA NOIA ROSSA, basat en un relat d'Eça de Queirós i que el veterà director portuguès Manoel de Oliveira va rodar quan complia els cent anys.
Actualitzat
Sinopsi De camí a l'Algarve, un home decideix explicar-li a una companya de viatge l'amor més gran i més tràgic de la seva vida. Treballa com a comptable per al seu oncle a Lisboa. Des del balcó de la seva oficina pot veure la finestra de la casa del de davant, on viu una noia jove que li agrada posar-se a la finestra ventant-se amb un ventall xinès. Ell se n'enamora a primera vista, però el seu oncle no veu la relació amb bons ulls i l'acomiada. Un bon dia, un home li ofereix una feina a Cap Verd, ell hi va i fa fortuna. Quan torna a casa ja pot demanar la mà de la noia perquè ja té diners. Aquí descobrirà les "singularitats" de la noia rossa. Repartiment: Ricardo Trêpa, Catarina Wallenstein, Diógo Dória, Júlia Buisel, Leonor Silveira, Naria-João Pires, Maria Burmester. Producció: Filmes do Tejo, Les Films de l'Après-Midi, Lusomundo, Eddie Saeta, Ministério da Cultura, Radiotelevisão Portuguesa i Tobis Portuguesa. Televisió de Catalunya participa en aquesta producció.