Els servidors d'HBO s'han col·lapsat i deixat els usuaris sense servei 3 hores i quart
Els servidors d'HBO s'han col·lapsat i deixat els usuaris sense servei 3 hores i quart

Estrena accidentada de l'última temporada de "Joc de trons"

La xarxa s'omple de crítiques pels problemes tècnics de la plataforma HBO en el primer capítol de la vuitena temporada de la sèrie

RedaccióActualitzat

Molts despertadors han sonat aquest dilluns quan faltaven pocs minuts per arribar a les 3 del matí per viure en directe una de les estrenes més esperades de l'any.

Catorze mesos després de l'emissió de l'últim capítol, "Joc de trons" estrenava amb gran expectació la vuitena i última temporada de la sèrie en una nit en que els problemes tècnics s'han convertit en els grans protagonistes.

La plataforma de streaming HBO no estava preparada per suportar la immensa quantitat d'usuaris que volien seguir l'estrena i els servidors han deixat de funcionar a les 8 del matí.

 

 

La plataforma de continguts audiovisuals s'ha col·lapsat i ha deixat d'oferir servei durant 3 hores i quart, sobretot a Espanya, el Regne Unit i països escandinaus. Tot i que HBO ha demanat disculpes amb una piulada irònica a la xarxa, molts fans han expressat el seu malestar.

 

 

Les respostes dels usuaris no s'han fet esperar:

 

 

 

 

 

 

"L'hivern és aquí", el primer capítol de l'última temporada

Amb el títol "Winter is here" ("L'hivern és aquí"), els retrobaments familiars i de vells aliats han estat els protagonistes d'un capítol inicial que ha servit per ubicar els personatges i per preparar l'espectador pel que ha de venir: la gran guerra.

 

L'última temporada, de només 6 capítols, servirà per tancar una de les sèries més ambicioses de la televisió i que ha batut rècords de xifres de producció i de premis aconseguits. El desenllaç es produirà el pròxim 20 de maig.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut