Elsa Artadi deixa la política: "No puc més, no em sento amb força per continuar"

L'exconsellera de la Presidència deixa totes les responsabilitats polítiques: al Parlament, a l'Ajuntament de Barcelona i a la direcció de Junts

Ferran Vila CabanasActualitzat

La fins ara portaveu de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha comparegut aquest divendres al migdia visiblement emocionada per explicar els motius de la seva renúncia a ser l'alcaldable de la formació a la ciutat.

"No és un dia fàcil per a ningú", ha dit  tot just començar. Artadi ha detallat que deixa la política activa al Parlament, a l'Ajuntament de Barcelona i als òrgans de direcció del partit, i que ho fa perquè no pot més:

"Sempre he treballat amb la màxima dedicació i compromís amb totes les responsabilitats, però ara no puc més. No tinc l'energia per seguir servint la ciutadania com es mereix. Ni la ciutat de Barcelona ni tampoc el nostre país. No em sento amb força per continuar."

"No estic en condicions de seguir servint amb la mateixa energia", ha explicat:

"Tots podem tenir un moment de dir prou, no puc més, i a mi m'ha arribat ara. És l'única decisió que puc prendre des de l'honestedat."

Fora de la sala de premsa de l'Ajuntament, Artadi ha rebut el suport dels companys de grup.

Actualment, a banda de cap de files del grup municipal de Junts per Barcelona, era diputada al Parlament i fins fa poc era la portaveu del partit. Fa pocs mesos va descartar-se per ocupar la vicepresidència de la Generalitat, després d'haver encapçalat les negociacions amb ERC.

Llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i doctorada a la prestigiosa Universitat Harvard, Artadi va començar la carrera política a la Conselleria d'Economia d'Andreu Mas-Colell.

Persona de confiança de Carles Puigdemont, va ser consellera de la Presidència i portaveu del govern de Quim Torra, i el seu nom havia sonat més d'una vegada, també, com a possible candidata a la presidència de la Generalitat.

 

ARXIVAT A:
JxCatElsa ArtadiAjuntament de Barcelona
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut