Manifestants tallant la Ronda Litoral, aquest dimecres a Barcelona (Ajuntament de Barcelona / Servei Català del Trànsit)

Els sanitaris en vaga tallen durant una hora la ronda Litoral en els dos sentits

Els manifestants reclamen la dimissió del conseller Manuel Balcells i titllen el preacord de conveni col·lectiu de l'ICS de "discriminatori"

RedaccióActualitzat

Una manifestació de sanitaris en vaga ha tallat aquest dimecres al migdia la ronda Litoral de Barcelona a l'altura del parc de la Ciutadella en els dos sentits de la marxa.

El tall, amb ocupació de la calçada per part dels manifestants --que aquest dimarts van començar una vaga indefinida-- ha provocat retencions quilomètriques tant en direcció Llobregat com en direcció Besòs.

Els sanitaris s'havien concentrat abans a les portes del Parlament de Catalunya reclamant la dimissió del conseller de Salut, Manuel Balcells.

Els manifestants titllen el preacord de conveni col·lectiu de l'Institut Català de la Salut de "discriminatori" i asseguren que no s'hi reconeix la seva feina.

El tall ha durat més o menys una hora i, mentre els sanitaris han ocupat la calçada, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desviat el trànsit de la ronda Litoral per evitar retencions:

 

 

 

ARXIVAT A:
Salut
Anar al contingut