Barcelona

Els Reis han arribat a Barcelona envoltats d'un ampli dispositiu de seguretat

La cavalcada, que ha reunit unes 600.000 persones, ha començat a les sis de la tarda a l'avinguda Marquès de l'Argentera i acabat cap a les nou del vespre a l'avinguda Reina Maria Cristina

RedaccióActualitzat

Unes 600.000 persones han sortit aquesta tarda als carrers de Barcelona per veure la cavalcada dels tres Reis d'Orient, que han arribat al port de Barcelona puntuament a dos quarts de cinc de la tarda.

El nivell de risc d'atemptats és, a Catalunya, exactament el mateix que l'any passat, de 4 sobre un màxim de 5, però davant del blindatge que hi ha hagut aquest Nadal a d'altres capitals europees durant les festes, el dispositiu s'ha reforçat. L'objectiu és que els milers de famílies que participin de la rebuda a les carrosses dels Reis se sentin segurs, i això es notarà amb més vigilància. 

El pas de la cavalcada per Ciutat Vella, Eixample i Sants-Montjuïc també ha restringit el trànsit dels vehicles privats durant la tarda. El consistori, d'acord amb els Mossos d'Esquadra i els equips d'emergències, ha prohibit circular als camions de 3.500 quilos per l'interior de la ciutat durant la tarda.

El mateix recorregut que l'any passat 

Els Reis han arribat a dos quarts de cinc de la tarda al Moll de la Fusta, on els ha rebut l'alcaldessa de la capital catalana. A les sis ha començat la cavalcada a l'avinguda Marquès de l'Argentera. Ha fet el mateix recorregut de l'any passat i ha acabat a l'avinguda Reina Maria Cristina cap a les nou del vespre.
 

Aquest any els Reis estrenen carrosses i llancen un missatge solidari amb les persones que provenen d'altres països. Més de 1.200 persones participen a la rua, entre artistes, voluntaris i ballarins.

Ses majestats arriben, com cada any, arreu de Catalunya. T'expliquem aquí com ho han fet a Tarragona, Lleida i Girona

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut