La Fira del Llibre en Català
La Fira del Llibre en Català (Fira del Llibre en Català)

Els llibreters fan recular el Consell de Menorca, que mantindrà la Fira del Llibre en Català

La trobada continuarà com fins ara, però també es farà una nova fira amb el format que volien PP i Vox

Actualitzat

La Fira del Llibre en Català seguirà fent-se com fins ara a Menorca. Després d'una reunió amb les llibreries de l'illa, el Consell de Menorca finalment ha fet marxa enrere i manté la fira, que serà el 25 de novembre a Ciutadella.

Fa dues setmanes, les llibreries menorquines es van plantar per mantenir la trobada i contra la intenció del Consell de transformar-la en un nou format. PP i Vox volien impulsar la Fira del Llibre de Menorca, incloent-hi altres llengües per acabar amb gairebé dues dècades de la Fira del Llibre en Català. Els llibreters van amenaçar de boicotejar-la.

En la reunió s'ha acordat, doncs, que es mantindrà la fira en català i es farà, a més, una segona fira amb aquest nou format al gener, per Sant Antoni.

"És una molt bona notícia per a Menorca. El Consell i les llibreries ens hem posat d'acord per fer dues fires. Mantenim la Fira del Llibre en Català, com s'havia fet fins ara, i incorporem una cita de nova creació, la Fira del Llibre de Menorca", ha dit el conseller de Cultura, Joan Pons.

Per la seva banda, els llibreters celebren que la Fira del Llibre en Català de Menorca continuï viva i mantingui les arrels que l'han caracteritzada des dels inicis.

ARXIVAT A:
Català Illes Balears
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut