Prime Video fara pagar per no veure publicitat costarà 2,99 dòlars (Unsplash)

Els anuncis també arribaran a Amazon Prime al llarg del 2024

El 29 de gener es començaran a introduir als Estats Units, el Regne Unit, Alemanya i el Canadà, excepte per als usuaris que paguin un complement de 2,99 dòlars

Els anuncis van arribant a poc a poc a les plataformes de streaming de programes i pel·lícules. Amazon Prime ja ho va anunciar al setembre i ara hi ha posat data: el 29 de gener. Prime Video introduirà els anuncis als espectadors dels Estats Units, el Regne Unit, Alemanya i el Canadà, i al llarg del 2024 també arribaran als subscriptors de França, Itàlia, Espanya, Mèxic i Austràlia.

El preu de la subscripció a Prime continuarà sent el mateix, de moment, però si es vol continuar gaudint del producte sense anuncis, s'haurà de pagar un complement addicional, que als Estats Units serà de 2,99 dòlars, i un preu similar a altres països.

Amazon ha informat els usuaris afectats pel canvi del 29 de gener, a través d'un correu electrònic i en el qual assegura que el nou sistema de pagament addicional no afecta el contingut ni la durada dels contractes. A Espanya, Prime Video costa 4,99 euros al mes i no se sap encara quina serà la tarifa definitiva sense anuncis.

La publicitat arribarà als usuaris de l'estat espanyol, si no paguen el suplement per evitar-ho (iStock/Marco Venturini Autieri)

La introducció d'anuncis al servei Prime Video d'Amazon segueix les decisions similars d'altres plataformes com Netflix, que va començar a incloure anuncis el novembre de passat. La tarifa mensual a Netflix és de 5,49 euros al mes amb anuncis. Amb el pagament addicional de 7,5 euros, és a dir amb una quota de 12,99 euros al mes, la tarifa estàndard, s'estalvia la publicitat. 

Disney+ també va introduir els anuncis fa un any. La quota amb anuncis és de 5,99 euros, que es poden esquivar si es paga la quota de 8,99 euros al mes, és a dir un suplement de 3 euros.

Amazon ha dit que introduiran "significativament menys anuncis que la televisió lineal i altres plataformes de televisió en streaming".

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsMitjans de comunicacióAlemanyaRegne UnitCanadàAmazon
Anar al contingut