Imatge d'arxiu d'Elisabeth Abad, nova secretària general d'Interior (ACN/Aleix Freixas)

Elisabeth Abad substitueix Brauli Duart a la secretaria general d'Interior

Era voluntat de la Presidència que el canvi de conseller d'Interior comportés, també, el canvi del secretari general

Relleus al Departament d'Interior arran del cessament de Miquel Buch, fins ara titular d'aquest departament. Elisabeth Abad serà la secretària general d'Interior en substitució de Brauli Duart; és el segon càrrec del Departament.

Era voluntat de la presidència de la Generalitat que el canvi de conseller d'Interior comportés, també, el canvi del secretari general. Duart havia tingut un pes important en la feina feta aquests dos anys i mig a la conselleria.

Elisabeth Abad substitueix Brauli Duart a la secretaria general d'Interior
Brauli Duart en una imatge d'arxiu amb Teresa Cunillera (ACN)

Elisabet Abad va ser subdirectora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, quan encara era l'Escola de Policia, i membre de la Comissió d'Interior al Parlament, i també portaveu de la Comissió d'Interior del Senat.

Recordem que l'advocat terrassenc Miquel Sàmper és l'escollit per encapçalar la conselleria d'Interior, una de les més polèmiques en els últims temps.

El nou conseller encara no ha nomenat el cap de premsa, que no serà el mateix que tenia Miquel Buch. Joan Maria Piqué serà el cap de premsa del conseller Tremosa, que ha substituït Àngels Chacón al capdavant del Departament d'Empresa i Coneixement.

ARXIVAT A:
Miquel Buch
Anar al contingut