Primera Divisió

El València perd a casa amb l'Osasuna (0-1) i cedeix el liderat de Primera

Els de Rafa Benítez han perdut a Mestalla per culpa d'un gol en pròpia porteria de Pellegrino. Tot i que el València ho ha provat tot, ha estat incapaç de batre l'Osasuna i el Reial Madrid acabarà la 21a jornada com a líder de Primera Divisió. El Deportivo ha fet també un pas enrera a San Mamés i ha perdut contra l'Athletic (1-0). A Balaídos, la Reial Societat ha golejat el Celta (2-5) en el que podria ser l'últim partit a la banqueta gallega de Lotina. Toshack, amb el Múrcia, i Víctor Muñoz, amb el Saragossa, han debutat a la Lliga amb derrota.

Celta, 2 - Reial Societat, 5 Lotina pot estar vivint les seves últimes hores com a entrenador de l'equip gallec. Tot i avançar-se el Celta en el marcador amb un gol de Gustavo López, els bascos han fet el que han volgut amb la defensa local. Primer Kovacevic i després Milosevic, en pròpia porta, han capgirat el marcador. Luccin ha transformat un penal inexistent per fer el 2-2, però aleshores el Celta ha tornat a evidenciar les seves febleses defensives. Després de l'expulsió de Berizzo, Xabi Alonso, de cap, i Nihat, en dues ocasions, han sentenciat el partit i, amb tota seguretat, Lotina. Màlaga, 2 - Valladolid, 3 Els andalusos continuen sense conèixer la victòria aquest 2004. Salva ha avançat els locals en el tram inicial del partit, però Óscar ha fet l'empat, un golàs de volea, abans del descans. Óscar, de nou, i Julio César han donat avantatge als de Fernando Vázquez durant la segona meitat. El millor home dels locals, Salva, ha posat emoció als minuts finals fent el 2-3, però el Màlaga no ha pogut empatar. Vàlencia, 0 - Osasuna, 1 Un gol en pròpia porteria de Pellegrino fa que els de Rafa Benítez perdin el liderat a mans del Reial Madrid. El València ho ha provat tot, ha xutat en incomptables ocasions a la porteria de Sanzol i ha dominat completament durant els 90 minuts de partit, però avui no hi havia manera de fer un gol. En els minuts finals, a més, ha estat expulsat Carboni amb vermella directa. L'Osasuna no ha fet gaire cosa excepte defensar-se amb ordre, però s'ha endut els tres punts de Mestalla. Racing, 3 - Múrcia, 2 La victòria dels locals té nom i cognom: Javi Guerrero. El davanter ha fet els tres gols dels de Lucas Alcaraz, l'últim gairebé sobre el xiulet final de l'àrbitre. Els visitants, amb el debut de Toshack a la banqueta, han igualat el partit fins a dues ocasions, però no han tret res positiu del Nuevo Sardinero. Esnaider, que no marcava en partit oficial des del 14 d'abril del 2001 quan jugava al Saragossa, i David Karanka han fet els gols dels murcianistes. Saragossa, 1 - Mallorca, 3 El debut de Víctor Muñoz a la banqueta de La Romareda no podia haver estat pitjor i el debut de Delibasic amb els balears no podia ser millor. El davanter serbi ha fet el primer gol i ha regalat el segon a Bruggink. Ja a la segona meitat, l'argentí Ponzio ha fet l'1-2, però els aragonesos no han estat capaços d'empatar el partit. En temps d'afegit, Nené ha sentenciat el matx amb un gol al contracop. Athletic, 1 - Deportivo, 0 Un gol de Yeste amb l'ajuda de Molina, que no ha refusat bé el xut del migcampista basc, ha servit als d'Ernesto Valverde per sumar els tres punts. Els gallecs han pressionat més en el tram final, però no han pogut empatar el partit i han fet un pas enrere en la lluita pel campionat de lliga.