Porta d'una finca de la urbanització King Park de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig
La finca de Sils on hi va haver un mort i dos ferits en un tiroteig (ACN/Gerard Vilà)

El tràfic de drogues estaria darrere el tiroteig de Sils on hi va haver un mort

Els Mossos han trobat marihuana a la casa de la urbanització King Park on hi va haver el tiroteig divendres

Els primers indicis ja apuntaven al tràfic de drogues, una hipòtesi que pren força després que els Mossos hagin trobat marihuana a la casa de la urbanització King Park de Sils, a la Selva, on divendres hi va haver un tiroteig, amb un mort i dos ferits, en un assalt

El propietari de la casa va morir després de rebre un tret a l'abdomen i dues persones més van quedar ferides. Un dels assaltants seria el ferit crític que van portar a l'UCI de l'Hospital Trueta de Girona, després de rebre un tret a la zona cervical i un altre al tòrax. L'altre ferit va rebre un tret al costat del tòrax i la seva vida no corre perill.

Un mosso davant la Porta d'una finca de la urbanització King Park de Sils on hi ha hagut un mort i dos ferits en un tiroteig
Un mosso davant la porta de la casa de la urbanització King Park on hi va haver el tiroteig (ACN/Gerard Vilà)

Narcoassalt o problemes en una compravenda

La droga l'ha trobat la divisió d'Investigació Criminal de la Regió de Girona dels Mossos, que s'ha fet càrrec de la investigació, per confirmar si es tracta d'un narcoassalt d'un grup rival que es volia emportar la marihuana o d'una compravenda acordada que va sortir malament.

Les càmeres de videovigilància de la zona s'estan analitzant per identificar els assaltants i també han declarat alguns testimonis.

El jutjat d'instrucció 3 de Santa Coloma de Farners, que tutela la investigació, ha decretat el secret de les actuacions. 

 

ARXIVAT A:
Drogues
Anar al contingut