El portaveu de l'associació de Taxistes Élite, Alberto 'Tito' Álvarez, segueix el debat sobre la validació o derogació del decret de …
El portaveu de l'associació de Taxistes Élite, Alberto 'Tito' Álvarez, segueix el debat sobre la validació o derogació del decret de les VTC al Parlament. Imatge del 28 de febrer de 2019. (Horitzontal)

El sector del taxi, satisfet amb la validació del decret dels VTC: "El primer pas per posar ordre. Ara hi ha una llei"

ACN Barcelona.-El portaveu de l'associació de taxistes Élite, Alberto 'Tito' Álvarez, ha celebrat aquest dijous que la validació del Parlament del decret que fixa 15 minuts de precontractació pels VTC és el "primer pas per posar ordre". "Ara hi ha una llei i s'ha de complir. Anirem als jutjats a defensar-la perquè és on acabarà", ha pronosticat. En una atenció als mitjans, Álvarez ha admès que el sector dels taxistes hagués volgut més temps de carència per la precontractació pels VTC però que "estan molt satisfets". Amb tot, ha dit que les VTC "poden seguir treballant" i ha dit que n'hi ha que ja ho fan. "Els que se n'han anat són dues plataformes que feien de pirates", ha afirmat en al·lusió a Uber i Cabify.

Anar al contingut