El Santiago Bernabéu en un partit de lliga
Futbol

El Santiago Bernabéu acollirà la final de la Copa Libertadores

L'estadi del Reial Madrid serà la seu del partit entre River Plate i Boca Juniors que decidirà el vencedor de la Copa Libertadores

Actualitzat

La CONMEBOL ha anunciat aquest dijous que el Santiago Bernabéu és l'estadi escollit per fer la tornada de la final de la Copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors. El partit, que s'havia de jugar dissabte a l'estadi Monumental de River Plate, es va haver de suspendre pels incidents previs.

Després d'una reunió entre els dos clubs i la Confederació Sud-americana de Futbol, l'organització ha anunciat que el partit es jugarà el diumenge 9 de desembre a les 20:30h a Madrid. L'estadi del club blanc ha estat l'escenari escollit després d'una setmana en què han sonat com a seus Miami, Qatar, Asunción o Medellín.

El partit servirà per decidir el guanyador de la Copa Libertadores després de l'empat a 2 en el partit d'anada a La Bombonera. El resultat, a més, serà d'especial interès per al Reial Madrid, que el mes de desembre haurà de jugar el mundial de clubs contra el guanyador sud-americà.

Anar al contingut