Els bombers treballen a la zona de l'esfondrament (EFE/Cati Cladera)

El restaurant de Palma on van morir quatre persones no tenia llicència per a la terrassa

L'Ajuntament es personarà en la causa si, previsiblement, s'obre un procés judicial contra els possibles responsables de la tragèdia

RedaccióActualitzat

La terrassa del restaurant bar Medusa Beach Club de la platja de Palma que es va ensorrar dijous passat i va causar quatre morts i una quinzena de ferits no tenia llicència d'activitat municipal per poder acollir clients, per la qual cosa aquesta zona de l'edifici era il·legal.

L'alcalde de Palma, Jaime Martínez, ho ha explicat aquest dimarts en una roda de premsa. Martínez també ha detallat que tant la planta del soterrani de l'immoble, on hi havia el bar musical, com la planta baixa, amb ús de restaurant, sí que disposaven de les llicències preceptives.

Així mateix, la conclusió preliminar dels Bombers de Palma, recollida en un informe remès a la Policia Nacional, és que la terrassa il·legal es va ensorrar per la "combinació" de l'excés de pes derivat d'obres realitzades de manera irregular en aquest espai i la sobrecàrrega de la vintena de clients que hi havia a la primera planta quan es va enfonsar.

L'Ajuntament també ha enviat els seus informes a la Fiscalia i l'alcalde ha anunciat que el consistori es personarà en la causa si, previsiblement, s'obre un procés judicial contra els possibles responsables de la tragèdia.

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut