Barcelona

El PSOE apel·larà a la comunitat internacional si Rajoy suspèn l'autonomia

Ho ha afirmat a "El matí de Catalunya Ràdio" la nova dirigent del PSOE i alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, que ha fet una crida a fer un "reset col·lectiu"per buscar una solució política

RedaccióActualitzat

El PSOE està disposat a recórrer a la comunitat internacional si Mariano Rajoy suspèn l'autonomia aplicant l'article 155 de la Constitució per impedir el referèndum. Ho ha afirmat a "El matí de Catalunya Ràdio" la nova dirigent del PSOE i alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon:

" No volem que s'apliquin mecanismes correctors, com el 155. No volem que això passi (...) Jo estic convençuda que això no succeirà i que, per tant, farem tots els esforços i, si cal, apel·larem a la comunitat internacional perquè no hi hagi la suspensió de l'autonomia de Catalunya per un conflicte polític."

Parlon no ha concretat a quin estament internacional es dirigirien. En tot cas, la dirigent del PSOE fa una crida perquè es busqui una sortida al conflicte entre Catalunya i l'Estat:

"Al final acaba sent una mena de joc de provocacions: 'Arribem fins al final perquè apliqui el 155 i així ens carregarem de raó'. Però quina raó?, quines raons?... La veritat, és del tot necessari que siguem capaços de fer una mena de reset col·lectiu"

L'alcaldessa ha volgut deixat clar que el seu ajuntament no cedirà ni espais ni funcionaris per fer un referèndum il·legal.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut