Madrid

El protocol d'emergència a Barajas, pendent de millora un any després de l'accident de Spanair

L'aeroport de Barajas no ha posat en marxa totes les millores previstes després de l'accident d'avió de Spanair en què, ara fa un any, van morir 154 persones. La direcció de l'aeroport reconeix que encara s'està treballant per millorar els procediments d'actuació en cas d'accident, la coordinació interna i també la col·laboració amb els cossos d'emergències.

Actualitzat
Els dies posteriors a l'accident es va parlar molt del paper dels serveis d'emergència i dels plans d'evacuació. Els seus responsables defensen que es van complir, que eren correctes, però n'han millorat alguns aspectes.

El director adjunt de Barajas, José Sanz, ha explicat que s'està "fent una revisió dels procediments per veure si es poden incloure nous mitjans perquè funcionin millor". S'està mirant d'"instal·lar GPS a les ambulàncies i als cotxes de bombers", i també "als vehicles del Samur i les ambulàncies de la comunitat de Madrid" perquè els sigui "més fàcil moure's per l'aeroport".

Després de les nombroses crítiques dels familiars de les víctimes per la manca d'informació després del sinistre, Sanz assegura que ja han posat en marxa un nou telèfon d'emergències.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut