Rafael Hernando, aquest dijous, a Brussel·les
Rafael Hernando, aquest dijous, a Brussel·les
Brussel·les

El PP insisteix a relacionar el cas de la nena morta a Blanes amb la despesa sobiranista

El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, ha recomanat a Puigdemont que s'ocupi "de les coses importants", com "que hi hagi ambulàncies per portar les nenes a un hospital"

RedaccióActualitzat

Les acusacions de demagògia no fan recular el PP, més aviat al contrari. Aquest dimecres, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, va desfermar la polèmica a "El matí de Catalunya Ràdio" citant el cas de la nena morta a Blanes per criticar la conferència de Carles Puigdemont a Brussel·les. I aquest dijous ha fet el mateix el portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando.

El dirigent popular visitava el Parlament Europeu, i per criticar l'aposta sobiranista del govern català, Hernando ha tornat a esmentar l'afer de la nena i l'ambulància:

"Aquesta extravagància, per no dir bogeria, està conduïda al fracàs. I jo, el que espero, com més aviat millor pel que fa a la Generalitat, és que canviïn les coses per ocupar-se de les coses importants per als ciutadans catalans. Que hi hagi ambulàncies per portar les nenes a un hospital quan tenen una malaltia, per exemple."

Cal recordar que Catalunya és l'única comunitat autònoma que té ambulàncies pediàtriques medicalitzades. Té dues ambulàncies amb aquestes característiques.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut