María Dolores de Cospedal i Cristina Cifuentes en un acte del PP amb militants
María Dolores de Cospedal i Cristina Cifuentes en un acte del PP amb militants
Madrid

El PP assegura que el pacte entre el PSOE i Ciutadans porta un "referèndum encobert" a Catalunya

La secretària general del PP, afirma que el pacte PSOE-Ciutadans no és ni progressista ni reformista

RedaccióActualitzat

El Partit Popular assegura que el pacte entre socialistes i Ciutadans inclou un referèndum encobert a Catalunya. La denúncia l'ha fet la número dos del PP, María Dolores de Cospedal, que ha tornat a oferir al socialista Pedro Sánchez una gran coalició de govern en cas que la setmana que ve no aconsegueixi ser investit president espanyol.

La secretària general del PP, afirma que el pacte PSOE-Ciutadans no és ni progressista ni reformista i avisa que porta "encobert" un referèndum a Catalunya.

Cospedal ha insisit que el seu partit mai cedirà ni a la unitat d'Espanya ni en la creació d'ocupació ni en el manteniment de la societat del benestar.

"En temps de sotsobre no s'ha de fer mudança"

De Cospedal també s'ha referit a un eventual relleu de Mariano Rajoy al capdavant del partit. Assegura que el PP és fort, demana unitat i recorda als que qüestionen el lideratge de Mariano Rajoy que "en temps de sotsobre no cal fer mudança".

Tot i aquestes paraules, Cospedal ha reivindicat que la "fortalesa del PP no és un nom", sinó que són els seus militants:

"El PP és el partit més important d'Espanya i ha nascut des de baix, mentre que hi ha partits que neixen des de dalt i després de tenir el cap van omplint"

Anar al contingut