Muriel Casals, diputada de Junts pel Sí i expresidenta d'Òmnium, mor per les ferides causades per una topada amb una bicicleta.
Muriel Casals, diputada de Junts pel Sí i expresidenta d'Òmnium, mor per les ferides causades per una topada amb una bicicleta.
Barcelona

El govern concedeix la Medalla d'Or de la Generalitat a Muriel Casals a títol pòstum

Es tracta d'un reconeixement a l'àmplia trajectòria de Casals en els àmbits cultural, social, docent i polític

RedaccióActualitzat
La diputada de Junts pel Sí i expresidenta d'Òmnium Cultural Muriel Casals rebrà a títol pòstum la Medalla d'Or de la Generalitat. Així ho ha aprovat el Consell Executiu en la seva reunió setmanal. La vicepresidenta i portaveu, Neus Munté, ho ha anunciat en la roda de premsa posterior, on ha explicat que es tracta d'un reconeixement a l'àmplia trajectòria de Casals en els àmbits cultural, social, docent i polític".

Muriel Casals va morir la matinada de diumenge després de no poder superar les ferides que li va causar l'atropellament per part d'un ciclista a l'Eixample barceloní.

Dijous a la tarda, l'expresidenta d'Òmnium rebrà un doble homenatge. D'una banda, el Parlament en farà un de més protocol·lari i institucional a les cinc de la tarda, i posteriorment, a les set, l'entitat que va presidir l'acomiadarà al passatge dels Til·lers del Parc de la Ciutadella en un acte "obert absolutament a tothom".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut