Ivan Rakitic, disposat a tornar a jugar
Barça

El futur incert d'Ivan Rakitic al Barça

El croat era un dels principals candidats a sortir en el mercat d'hivern, però les dues darreres titularitats el podrien fer canviar d'opinió

Francesc LatorreActualitzat

La imatge més habitual de Rakitic aquesta temporada ha estat la d'assegut a la banqueta, la de suplent. De cop i volta, però, titular en els dos últims partits, els més importants de la temporada fins ara. Contra el Borussia Dortmund a la Champions (78') i contra l'Atlètic de Madrid, al Wanda, on va jugar tot el partit. Amb diverses ofertes sobre la taula, és un dels candidats a sortir al mercat d'hivern. Però el croat ja està menys trist...

"Ja ha passat allò de les sensacions dolentes, allò d'estar trist. Ara vull disfrutar de cada partit i de cada entrenament. Agraeixo les oportunitats i veurem si en tinc més. Vull gaudir jugant a futbol i no hi ha millor lloc que Barcelona per fer-ho."

 

En la prèvia del partit contra els matalassers, Valverde va destacar les virtuts de Rakitic al mig camp, sobretot a l'hora d'enllaçar defensa i davantera, degut al seu gran recorregut. Malgrat les titularitats i els elogis del Txingurri, el croat és prudent i vol veure si té continuïtat o tot plegat és flor d'un dia, fins i tot per posar-lo a l'aparador. Per si de cas, en un acte a Sevilla ha deixat ben oberta la possibilitat de tornar al Sánchez Pizuján, on tant va triomfar.

"Vull continuar gaudint del fet de jugar i si pot ser a Barcelona, millor. Però seria un somni poder tornar a vestir la samarreta del Sevilla. Si repeteixo una samarreta, serà la del Sevilla."

 

El que està clar és que el mercat d'hivern serà mogut al mig camp del Barça. Del que faci un jugador en pot dependre el futur dels altres. Aleñà podria sortir cedit i Arturo Vidal, en una entrevista a TV3, va reclamar justament minuts importants, com els que Valverde ha donat ara a Rakitic.

 

 

 

Anar al contingut