El canvi d'ubicació tindrà un fort impacte econòmic a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà

El Festival Doctor Music no es farà al Pallars, sinó al circuit de Montmeló

Els organitzadors canvien d'emplaçament per avançar-se a una possible denegació del permís per qüestions mediambientals, segons ha pogut saber TV3

Olga MiróActualitzat

El Doctor Music Festival, finalment, no es farà a Escalarre, a la vall d'Àneu, als Pirineus de Lleida. La nova seu serà el circuit de Montmeló, segons ha pogut saber TV3.

La decisió s'avança a la molt possible denegació dels permisos per part de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Aquest organisme emetrà un informe sobre la viabilitat del festival, ja que es considera que els terrenys on es fan els concerts poden ser inundables.

 

 

Feia un mes i mig que els responsables del festival buscaven una alternativa d'ubicació i l'han trobat finalment al Vallès Oriental.

El contracte encara no està firmat, però previsiblement ho estarà en les pròximes setmanes.

 

Comunicat de Doctor Music

Els organitzadors han assegurat en un comunicat aquest dimecres que no hi ha res firmat, però que Montmeló és una de les possibilitats que estan considerant per la seva "excel·lent localització que asseguraria les necessitats i garanties que requereix un esdeveniment de gran magnitud com el que hem dissenyat per a aquesta nova edició".

Asseguren que "sembla difícil que el festival es pugui fer a Escalarre aquest estiu". La repercussió econòmica que això pot tenir a les comarques del Pallars Jussà i Sobirà és important, en especial pel que fa als hotels, que ja havien acceptat les reserves per a aquest estiu.

S'hi esperaven 55.000 persones diàries i la productora tenia reservades 1.500 places hoteleres per a personal i artistes.

 

 

Canvi de rumb, per tant, a la idea romàntica del promotor Neo Sala de rememorar un festival històric, el que va fer les primeres edicions fa 24 anys, quan la normativa de medi ambient era més permissiva que l'actual.

A Montmeló, el festival passa de quatre a tres dies, del 12 al 14 de juliol. Serà un dels muntatges musicals més grans d'Europa, amb un escenari de més de 125 metres.

El cartell es manté, amb noms com Rosalía, Primal Scream, The Sisters of Mercy, King Crimson i fins i tot un homenatge a Frank Zappa en versió holograma. I potser encara hi haurà més incorporacions.

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut