Básquet

El Divina Joventut també sap guanyar a Santiago (77-84)

Els verd-i-negres vencen en una de les pistes més complicades amb un gran debut de l'escorta McFadden

Xevi BardoletActualitzat

El Divina Joventut ha hagut de sobreposar-se a una primera meitat d'altíssim encert exterior de l'Obradoiro. Kyle Singler, l'exjugador d'Oklahoma City Thunder, ha anotat els 9 primers punts dels locals. I després ha arribat una ratxa de triples de l'alemany Obst. Per la Penya només responia Luke Harangody i el ritme anotador dels gallecs era inabastable. S'han posat amb un perillós 40 a 26 en l'equador del segon quart. Però la reacció verd-i-negre ha estat espectacular amb un parcial de 0 a 12 i amb uns bons minuts del debutant Thad McFadden.

Encara millor ha estat el tercer quart, amb Laprovittola anotant 14 punts en 10 minuts, amb Kyle Single ben defensat  i amb els de Carles Duran capgirant, i de quina manera, el marcador. Parcial de 15 a 30 que els ha permès encarar l'últim quart amb un 60 a 68 al seu favor. L'Obradoiro, amb l'ajuda d'un dels públics més fidels i sorollosos ha arribat a empatar. Però en el tram final els triples de McFadden -5 de 6 en el debut i un jugador que al costat de Laprovittola forma ara un dels perímetres més temibles de l'ACB- i un altre de Harangody han fet silenciar el Fontes do Sar.