El venedor de l'ONCE al quiosc de l'avinguda Meridiana de Barcelona on ha tocat el Cuponàs (ONCE))

El Cuponàs de l'ONCE reparteix sis milions a Barcelona el mateix dia de la grossa

Un quiosc de l'avinguda Meridiana ha donat deu premis, inclòs el cupó milionari i, a més, a Girona, han venut una butlleta de l'Eurojackpot premiada amb gairebé dos milions

Hores després del sorteig de la loteria de Nadal, que va deixar 60 milions a Catalunya, la pluja de milions va continuar amb els premis de l'ONCE, que hi van deixar més de 8 milions d'euros.

A Barcelona s'ha venut el Cuponàs de l'ONCE, de 6 milions d'euros, al quiosc de l'avinguda Meridiana amb el carrer Sant Antoni Maria Claret. També s'han repartit allà mateix nou premis més de 40.000 euros cadascun.

"Ja estava a punt de tancar i un client em va dir que li donés un parell de números acabats en 8, com el de la grossa de Nadal", ha explicat el venedor, Francisco Santisteban, que estava molt content d'haver repartit tants milions.

Els sis milions, per a un únic guanyador, ha estat per al número 30578, de la sèrie 098.

Santisteban treballa al quiosc de la Meridiana de dimarts a divendres i només ven les terminacions acabades en 6, 7, 8 i 9. La resta les ven el dissabte al Bon Pastor, al quiosc del carrer Sant Adrià, número 111.

Els premis de l'ONCE també han anat a Mataró, amb 40.000 euros, i a Sabadell, amb la mateixa quantitat.

A més, a l'estació de tren de Girona es va vendre la butlleta guanyadora d'un premi de segona categoria de l'Eurojackpot, premiat amb gairebé dos milions d'euros.

 

ARXIVAT A:
Joc i apostes
Anar al contingut