Handbol

El Barcelona Cifec jugarà la pròxima edició de la Lliga de Campions d'handbol

El Barcelona Cifec disputarà la temporada que ve la Lliga de Campions després que l'EHF li hagi atorgat la plaça que ha deixat vacant un altre club europeu, que ha decidit renunciar a participar en la màxima competició continental. Malgrat que fonts del club blaugrana no han volgut confirmar aquesta notícia, que presumiblement s'oficialitzarà demà, el Fraikin Granollers ha fet públic avui que participarà en la Copa EHF ocupant la plaça que el Barça, que finalment ha estat convidat a disputar de nou la Copa d'Europa. L'entitat vallesana ha rebut un fax de l'EHF en el qual se li comunicava aquest extrem, així com la inclusió del Barcelona Cifec a la llista oficial d'inscrits per a la Lliga de Campions.

Actualitzat

Fins i tot el president del club vallesà, Juanma Pérez Ortiz, ha declarat públicament la seva satisfacció per tornar a disputar una competició, que el Granollers ja va guanyar el 1995 i el 1996. Cal recordar que, tant el Barça com el Fraikin Granollers havien fet saber a la federació europea el seu interès per ocupar un plaça a la Copa d'Europa i a l'EHF, respectivament, si finalment es produïa alguna baixa.

El Fraikin Granollers presenta l'islandès Sigtryggsson

L'islandès Arni Thor Sigtryggsson, que avui ha estat presentat com a nou jugador del Fraikin Granollers, ha mostrat la seva satisfacció per incorporar-se a "un club històric". Per Sigtryggsson, que ha fitxat per dues temporades, a Granollers "han jugat bons jugadors islandesos com Hilmarsson", per la qual cosa considera el club català "una bona opció" per seguir progressant.
Nascut a Islàndia el 1985, aquest jove i corpulent lateral dret (194 cm i 93 kg) prové del Haukar Hafnafjordur, amb el qual ha estat un dels màxims golejadors de la Lliga del seu país. Sigtryggsson cobrirà el lloc que ha deixat vacant Cristian Malmagro, fet que suposa per a ell "una gran responsabilitat", encara que el tècnic, Manolo Montoya, s'ha mostrat convençut que "ho farà molt bé".
Montoya l'ha descrit com "un bon llançador, tàcticament molt correcte i que a més defensa bé. Crec que promet i és important el pas de l'handbol islandès aquí", ha afegit. El fitxatge del lateral dret completa, en principi, la plantilla del Granollers per a la temporada que ve. Montoya comptarà, a més, amb l'aportació dels cinc jugadors del planter que faran la pretemporada amb el primer equip.

Anar al contingut