Handbol

El Barça perd la final de la Supercopa d'Espanya en el debut de Xesco Espar a la banqueta

El Barça ha perdut la final de la Supercopa d'Espanya d'handbol contra el Ciudad Real per 32-29 en el debut de Xesco Espar a la banqueta blaugrana. Al final del temps reglamentari, s'ha arribat amb empat a 25 en el marcador i a la pròrroga, els castellans han estat més encertats i s'han emportat el primer títol de la temporada. L'extècnic blaugrana Valero Rivera ha presenciat el partit des de les graderies del pavelló Barris Nord de Lleida.

Jesús López Ricondo ha estat increpat per alguns aficionats quan marxava del Pavelló Barris Nord. Abans, el president de la Federació Espanyola d'Handbol i el secretari general de l'Esport, Rafael Niubò, no s'han saludat quan s'han creuat. Fins i tot, l'Asobal, en una nota, s'ha desmarcat de les declaracions de López Ricondo, que ahir es va mostrar contrari a l'oficialitat de la selecció catalana. Davant el Ciudad Real, el Barça no ha pogut endur-se el primer títol de la temporada, la Supercopa d'Espanya, coincidint amb el debut, en partit oficial, del nou tècnic blaugrana Xesco Espar. Davant el Ciudad Real, que tenia la baixa per lesió de Talan Dushebaev, l'equip blaugrana no ha pogut revalidar el títol de la Supercopa d'Espanya, el primer títol de la temporada, en un partit amb moltes alternatives. A la primera part, el conjunt barcelonista ha disposat, en diverses ocasions, de tres gols d'avantatge, amb el debutant Jepessen com a jugador més destacat. Al descans s'ha arribat amb empat a 10 en el marcador, però en la represa, els manxecs, que han trigat 19 minuts a fallar el seu primer llançament, han col·locat els jugadors de Juan de Dios Román amb 5 gols de diferència al seu favor. Però un parcial de 0-7, gràcies a les aturades de Barrufet i a les accions de l'eslovè Luka Zvizej, ha propiciat que el Barça acariciés el títol. Unes opcions que s'han esvaït quan el Ciudad Real ha empatat el partit i ha forçat la pròrroga, en què els castellans s'han mostrat més efectius.