El Barça no falla contra el Dépor (3-2) i es manté com a líder sòlid abans de rebre el Chelsea

El Barça es va imposar al Deportivo de la Corunya per 3-2 al Camp Nou en un partit d'alternatives molt disputat. Ronaldinho, Larsson, i Eto'o, els tres davanters de l'equip de Rijkaard, es van repartir els gols, mentre que Juanma i Andrade van marcar per part dels gallecs. El Barça seguirà com a líder sòlid de Primera Divisió amb 61 punts, 10 més que el Reial Madrid, que és segon amb 51. El Barça, doncs, podrà afrontar amb tranquil·litat el decisiu matx de dimarts contra el Chelsea.

Més de 80.000 espectadors es van aplegar al Camp Nou davant la visita del Deportivo, en un partit que va servir per fer boca de cara a la tornada de la Lliga de Campions contra el Chelsea. Els blaugranes, sense Messi, que va rebre descans, es van oblidar ràpidament de l'equip de Mourinho i ja en el minut 3 es van avançar en el marcador. Ronaldinho va fer el primer gol del partit amb un magistral llançament de falta i ho va celebrar ballant una samba. Però el Dépor va demostrar per què és el segon millor equip de la Lliga a domicili i va reaccionar ràpidament. Duscher va estar a punt de sorprendre Valdés amb un xut llunyà i, en el minut 13, va arribar l'empat. Juanma va rematar de cap una centrada de Sergio aprofitant la mitja sortida de Valdés. El Barça es va poder tornar a avançar en el minut 23, però Iniesta va trigar molt a fer la rematada i va perdonar un gol cantat. En el minut 27, el Deportivo va marcar l'1-2. Munitis va treure una falta llunyana i Jorge Andrade, de cap, va superar Valdés. El defensa portuguès estava en fora de joc en el moment de la passada. El Barça va tornar a igualar el marcador sis minuts més tard. Ronaldinho va picar un córner i Henrik Larsson va fer una rematada de cap perfecta, molt ajustada al pal. El suec va marcar el setè gol al campionat de Lliga. Abans de la mitja part, Ronaldinho va estar a punt de sorprendre Molina, amb un altre xut de falta. En la segona part, el Barça va sortir a buscar el gol de la victòria. En el minut 56, Eto'o va voler fer una centrada a Larsson, que no va arribar a la pilota. I en el minut 60 va arribar el 3-2. Ronaldinho va fer el servei des de la cantonada, Rafa Márquez va deixar passar la pilota i Eto'o, amb la canya a punt, va batre Molina a boca de canó. El davanter blaugrana no marcava en partit de Lliga des del 7 de gener passat a Montjuïc. En el tram final, el Barça va ser el clar dominador i va poder arribar el quart, però ni Giuly ni Eto'o van estar encertats en les seves rematades. Amb la dinovena victòria de la temporada, els homes de Rijkaard s'acosten cada vegada més a revalidar el títol de Lliga.