Tenim el retrat robot del 9 que busca el Barça per a la temporada vinent
Luis Suárez en una imatge d'arxiu
Barça

El Barça necessita reaccionar i redreçar el rumb a la Lliga

Missatges des del vestidor blaugrana de la necessitat que l'equip torni a la competició amb ambició per sumar els tres punts contra el València

Xavi LemusActualitzat

El Barça farà aquesta tarda l'últim entrenament abans de jugar demà contra el València. Un matx on Valverde podria comptar amb el retorn de Luis Suárez, que ja s'ha incorporat a la dinàmica de grup. Seria un bon reforç per a la davantera davant l'absència de Leo Messi. El capità blaugrana no hi serà però ja ha enviat el missatge que l'equip ha de reaccionar.

"No podem començar així. És molt dolent per tots aquest inici. Després de l'aturada hem de fer un canvi de xip. Treure els partits i aconseguir el nostre nivell."

Un dels problemes que ha d'afrontar el conjunt de Valverde són els gols encaixats, el Barça ha vist com els rivals s'avançaven en els tres partits de Lliga. Una feblesa defensiva que els ha penalitzat en el resultat final de dues de les tres jornades disputades. Ter Stegen en va parlar en un acte comercial aquest dijous:

"Intentem trobar una solució als gols encaixats. Però és veritat que dels 5 gols encaixats, tres són golassos que competiran per gol de l'any."

Ter Stegen es trobarà a la porteria rival un amic i excompany. Jasper Cillessen torna al Camp Nou amb el seu nou equip. L'alemany li desitja el millor però amb matisos.

"M'agradaria que fes un bon partit però que al final guanyem nosaltres."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut