Futbol sala

El Barça Lassa s'imposa al Llevant i força el tercer partit dels quarts de final de l'LNFS (5-1)

Els blaugranes buscaran classificar-se per a les semifinals diumenge a les 20.30 en directe per Esport3

Actualitzat

El Barça Lassa ha superat amb claredat el Llevant al Palau Blaugrana en el segon partit dels quarts de final de la LNFS (5-1). Amb aquest triomf, els blaugranes forcen el tercer partit que es disputarà també al Palau diumenge a les 20.30 (en directe per Esport3).

Els d'Andreu Plaza han sortit al parquet amb la determinació d'assegurar el triomf per la via ràpida i ben aviat ha arribat el primer gol que l'ha anotat Dyego amb una canonada des de lluny. La segona diana l'ha fet Javi Sena en pròpia porta quan intentava treure la pilota de sota els pals. Esquerdinha, amb un xut potentíssim, ha fet pujar el 3-0 en el marcador poc abans del descans.

A la represa, els blaugranes han afluixat una mica la pressió però encara han tingut ocasió d'anotar el quart quan Adolfo, aprofitant que el Llevant jugava amb porter-jugador, ha anotat un gol, gairebé, de camp a camp.

Els valencians, però, han aconseguit escurçar les distàncies gràcies a una bona combinació entre Canabarro, autor de l'assistència, i Jorge Santos que ha estat qui ha superat Dídac Plana. El definitiu 5-1 l'ha fet Aicardo a quaranta segons pel final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut