Barcelona

Duran qualifica la decisió sobre la terminal sud com la pitjor que es podria prendre per als interessos del Prat i de Catalunya

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha qualificat la decisió d'AENA sobre la nova terminal del Prat com la pitjor que es podria prendre per als interessos de l'aeroport i de Catalunya. Duran ha considerat molt negatiu que bona part de la nova terminal sud quedi en mans d'Iberia i ha dit que és "la millor garantia perquè Barcelona no sigui un aeroport internacional". Duran ha recordat que Iberia "té el seu centre logístic a 600 quilòmetres de l'aeroport de Barcelona", en al·lusió a Madrid, cosa que fa impensable que Iberia opti per donar condició de "hub" al Prat, i transformar-lo així en un aeroport de primera.

Actualitzat
Duran ha afegit que amb aquesta decisió el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha incomplert la promesa de garantir la projecció internacional del Prat amb l'adjudicació de la nova terminal T-4 de l'aeroport de Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut