Josep Antoni Duran i Lleida en una imatge d'arxiu (ACN)
Josep Antoni Duran i Lleida en una imatge d'arxiu (ACN)
Barcelona

Duran fitxa pel bufet d'advocats fundat pel seu sogre i del qual és sòcia la seva dona

L'expresident d'Unió exercirà com a advocat i consultor internacional al despatx d'advocats Bufet Colls

RedaccióActualitzat

L'expresident d'Unió i exdirigent de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, s'incorporarà al despaxt d'advocats Bufet Colls. El democristià exercirà com a advocat i consultor internacional en aquest bufet fundat el 1956 pel seu sogre, Josep Coll Alsius, i del qual és sòcia la seva dona, Marta Colls. Duran vol aportar la seva experiència al capdavant de la Comissió d'Exteriors del Congrés i les seves relacions amb personalitats polítiques, especialment de l'espai democratacristià, d'Europa i l'Amèrica Llatina.

Nascut el 1952 a Alcampell, Duran va estudiar Dret a la Universitat de Lleida i va arribar a exercir d'advocat laboralista, abans d'emprendre la seva dilatada carrera políticaDuran va dimitir del seu càrrec com a líder d'Unió just fa un mes, el 16 de gener, després que el partit es quedés sense representació tant al Parlament com al Congrés, tot i que manté la seva condició de militant.

La situació d'Unió va derivar de la ruptura amb CDC el juny del 2015; després de fracturar-se CiU, els democristians es van presentar en solitari als comicis però sense èxit.

Anar al contingut