Captura del videoclip "Illusion" de Dua Lipa
Captura del videoclip "Illusion" de Dua Lipa

Dua Lipa balla a les piscines municipals de Montjuïc al videoclip d'"Illusion"

La cantant britànica, que és a Barcelona, tancarà la convenció dels treballadors de McDonald's amb un concert privat al Palau Sant Jordi

RedaccióActualitzat

Les piscines municipals de Montjuïc, a Barcelona, són l'escenari del nou videoclip de la cantant britànica Dua Lipa, "Illusion".

La cantant britànica ha publicat aquest dijous un avançament de l'enregistrament a la xarxa social X (abans Twitter), en el qual se la veu cantant en diferents punts del complex esportiu barceloní.

Hores més tard, a la mitjanit, ha publicat el videoclip sencer de la cançó a YouTube.

En una de les escenes balla arran de piscina davant de tres nedadores de natació sincronitzada que estan fent una pirueta i amb la panoràmica de la capital catalana de fons.

Dua Lipa és aquests dies a Barcelona, on aquest dijous a la nit actua amb el grup nord-americà The Killers en un concert privat i exclusiu al Palau Sant Jordi que tanca la convenció que han fet a la ciutat els 14.000 treballadors de McDonald's d'arreu del món.

Aprofitant l'esdeveniment, el quartet de Las Vegas també ha fet un concert aquest dimecres a la nit a la Sala Razzmatazz, una actuació que van anunciar per sorpresa la setmana passada.

 

Anar al contingut